Hammershus – Rekonstruktion

Forums Work in progress Hammershus – Rekonstruktion

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by mediumaevum 3 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #5858
  Avatar
  mediumaevum
  Participant

  Er igang med at lave en virtuel rekonstruktion af Hammershus. Har lavet terræn som det første, samt skaffet relevante blueprints over bygningerne, og hvordan de formodes at have set ud gennem dens udviklingsfase som strækker sig over flere hundrede år.

  Nedenstående animation er det første i serien, omhandlende Brohuset, som var forborg og porthus med vindebro, vagtrum og smedje.

  Lavet i Blender og renderet med den nye Real-time renderer, Eevee. Der går en smule kvalitet tabt i forhold til Cycles, men Eevee er langt hurtigere, og giver tilgengæld mulighed for at animere mange flere ting og lave længerevarende animationer.

  #5863
  Avatar
  Lars Gehrt
  Keymaster

  Ser godt ud.

  Dejligt stille og roligt tempo hvor man kan følge med. Dine karakter animationer ser også godt ud, og de passer fint ind. Det samme gør din lyd, passer super godt sammen.

  Alle de her små film du laver, hvor skal de vises henne?

   

  #5864
  Avatar
  mediumaevum
  Participant

  Ser godt ud. Dejligt stille og roligt tempo hvor man kan følge med. Dine karakter animationer ser også godt ud, og de passer fint ind. Det samme gør din lyd, passer super godt sammen. Alle de her små film du laver, hvor skal de vises henne?

  Takker.

  Selve Hammershus skal bare vises på min youtube-kanal. Men Hald-animationerne samt Viborg Domkirke-animationen regner jeg med bliver vist på museet, når det er tid til det og museet er klar.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.