Pixie3D kommer til tablets og mobil telefoner

Forums Off Topic Pixie3D kommer til tablets og mobil telefoner

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by Pixie3D 3 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #5866
  Avatar
  Pixie3D
  Participant

  For jer der er interesseret i udviklingen af Pixie3D, jeg er ved at udvikle en ny version som vil understoette Android og iOS tablets samt mobil telefoner. Den nye version vil ogsaa understoette Linux. Derudover vil den meget efterspurgte undo/redo funktion blive implementeret samt en masse optimeringer som blandt andet vil foroege hastigheden af subdivisionen gevaldigt. Det bliver spaendede at se hvordan den nye version vil blive modtaget og hvordan Pixie3D kan paavirke dette nye marked.

  Med venlig hilsen,
  Soren Lambaek

  http://www.Pixie3D.com

  #5868
  Avatar
  mediumaevum
  Participant

  Jeg ved godt der er lagt mange kræfter i at lave et stykke software som Pixie3D. Og jeg skal være ærlig og sige at jeg ikke har prøvet det.

  Men når man nu ved at der er et hav af andet virkelig godt software – navnlig Blender som tilmed er Open Source og 100 % gratis også for kommerciel brug, og med en markant større finansiering i form af donationer fra store multinationale virksomheder og med meget større kursusmateriale, så må jeg også være ærlig og sige at jeg ikke tror på at noget somhelst andet software fra indie-udviklere har en jordisk chance.

  Har du set hvad Blender kan, specielt med den nye Blender 2.8?

  Sammenlign dernæst med software som Houdini, After Effects og andre specialprogrammer som kan kombineres med Blender eller andet 3D-software, f.eks. Maya og 3D Studio Max.

  Læg dertil højt specialiserede renderings-mekanismer – herunder Cycles og Eevee (Blender), Octane (fås også til Blender og andet software), VRay (igen, fås også til Blender og andet software).

  Hvis jeg var dig, ville jeg ikke fokusere mine kræfter og skills på at udvikle ny 3D-modellerings og animations-software. Jeg synes dine evner til at programmere i 3D er bedre brugt f.eks. hos Blender Community’et til at udvikle på Blender, alternativt at udvikle specialprogrammer til brug i Blender ala’ MakeHuman og andet 3D-model-genererings-software.

  Med de evner inden for programmering af 3D-software, tror jeg snildt du kan lære Python hvis du ikke allerede kender det. Python+3D-skills = Gode muligheder.

  #5870
  Avatar
  Pixie3D
  Participant

  Hej mediumaevum,

  Mange tak for din kommentar. Jeg er meget enig i dit synspunkt, hvis ikke det var fordi at Pixie3D er et slags hobby projekt. Pixie3D er skam ikke ment som en konkurrent til Blender, Maya, 3D Studio Max osv. men snarrer en lightweight 3D-software til folk som ikke har lyst til at bruge flere maaneder/aar paa at blive god til 3D, det ligger lidt i navnet at det er en slags pixi 3D software. Desuden tvivler jeg paa at high-end 3D software som tidligere naevnt nogensinde vil komme til tablets paa grund af deres stoerrelse, det er saa her jeg taenker at Pixie3D maaske kunne komme til sin ret, da den igen ikke er ment som en high-end 3D software. Da jeg er ansat som 3D udvikler hos et firma i England, har jeg ikke ambitioner om nogenside at tjene penge paa Pixie3D, men jeg bruger faktisk Pixie3D som en slags portfolio om du vil, som har givet mig adgang til blandt andet min nuvaerende stilling. Saa personligt giver det meget mening for mig at udvikle videre paa Pixie3D ogsaa fordi projektet tvinger mig til at blive en bedre udvikler og laere nye ting som jeg kan anvende paa et professionelt plan.

  • This reply was modified 3 months ago by Pixie3D.
  #5872
  Avatar
  Lars Gehrt
  Keymaster

  Hej Pixie,

  jeg kunne godt være interesseret i en 3d app som kunne køres via ens iphone. Hvis jeg hurtigt kan lave 3d mocups eller lign. når jeg sidder i sofaen eller er på vej i toget.

  Jeg er meget imponeret over dine kodningsevner og vi vil gerne støtte op her på CGF når du kommer med en version, som vi så kan dele på facebook o.lign.

  Lars

  #5873
  Avatar
  Pixie3D
  Participant

  Mange mange tak Lars, jeg vil helt sikkert holde dig opdateret med den nye version.

  #5874
  Avatar
  Pixie3D
  Participant

  En lille tilfoejelse, maalet med projektet er at man eventuelt vil kunne arbejde lidt paa sin tablet og senerehen arbejde videre paa sin telefon og maaske afslutte projektet paa sin laptop. Jeg er ikke helt sikker paa om det bliver en cloud-based loesning men jeg arbejder henimod en dynamisk workflow som vil goere det muligt at kunne flytte sit projekt fra platform til platform.

  • This reply was modified 3 months ago by Pixie3D.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.